header-photo

Inauguracions



Avui ha estat un dia d’aquells en que s’acumulen les bones notícies. És clar que per arribar fins aquí ha calgut molt de treball previ.

A primera hora reunió de la Junta de Govern. Un ordre del dia interessant amb l’aprovació dels projectes del poliesportiu del carrer Euskadi, dels estudis de la TDT i de l’enderroc de l’escola d’adults de can Marfà per començar les obres del nou museu. Adjudicació de les obres de construcció de la nova escola Montserrat Solà a cal Collut, de l’equipament del carrer Tres Roques i de les reurbanitzacions del carrer de la Beata Maria, Feliu de la Penya i Sant Simó i del tram del camí Ral entre els carrers de Sant Pere i Jordi Joan.

A mig matí visita a les obres d’enderroc del parc de bombers del passeig Ramon Berenguer. Els bombers ja són al nou parc i hem començat l’enderroc del vell per obtenir un gran solar on proposarem la construcció d’un gran aparcament, una nova escola bressol, l’ampliació de l’escola d’adults i un nou local per joves.

A la tarda inauguració de l’aparcament del Parc de Cerdanyola. Dues-centes seixanta sis places en un pàrquing construït amb criteris molt moderns, ampli i ben ventilat que ajudaran a resoldre el problema de l’aparcament a Cerdanyola. Com també ho farà l’aparcament de la plaça Occitània que s’inaugura demà.

Una mica més tard inauguració de les obres de reurbanització del carrer de la Cooperativa. Un carrer recuperat pels veïns, amb voreres amples i arbrat. Per acabar amb la visita a la nau Gaudí. Després de mil desventures l’obra avança a bon ritme i comença a endevinar-s'hi el que serà un gran equipament per joves en un espai emblemàtic de Mataró.

Ho he dit altres vegades: treballant es fa feina i avui ho he pogut comprovar abastament.