header-photo

Sant Fèlix, gloriós!




Quatre hores palplantats a la plaça de la vila han valgut la pena. Sant Fèlix ha estat gloriós. Onze castells de nou, cinc castells de gamma extra són més que suficients per qualificar de molt bona la diada castellera del patró de Vilafranca.

Els Castellers de Vilafranca demostrant una vegada més que continuen, malgrat els dubtes i les apostes sobre el resultat del concurs de Tarragona d’aquí un mes, essent capaços d’afrontar castells d’extrema dificultat. Magnífics el quatre de nou amb l’agulla, la torre de nou i el pilar de vuit.

La Vella de Valls plantant cara i demostrant amb l’intent de l'inèdit tres de nou amb l’agulla que són capaços de jugar fort i en camp contrari quan cal. Amb l’orgull ferit els de la camisa rosada han pogut carregar la torre de nou i el pilar de vuit.

A l’altra costa de la plaça, l’altra colla de Valls ha tingut una jornada memorable. Tres castells de nou, el tres i el quatre i un sensacional cinc de nou. Segurament els grans vencedors d’aquesta diada de Sant Fèlix han estat els de la Joves de Valls.

I Minyons, que potser no estan en el seu millor moment ni tenen la pressió extra del concurs de Tarragona. Malgrat això uns bons tres i quatre de nou i un cinc de nou que no han pogut descarregar.

I Capgrossos? Capgrossos no hi érem formalment, però els molts mataronins que ens hem aplegat a la plaça més castellera hem pogut constatar que difícil que és un lloc per Sant Fèlix.