header-photo

Cap de setmana esportiu



Dissabte, diumenge i dilluns. I amb esports diferents que per això Mataró és una ciutat d’esportistes.

Dissabte al matí, amb un més que agradable solet, waterpolo a la piscina del Centre Natació Mataró. Partit amb l’Alcorcón, l’antic Ondarreta, que els de casa acaben guanyant àmpliament després de tres quarts molt igualats. A la tarda un moment per veure com el Platges Mataró s’imposava clarament al Sedis de la Seu d’Urgell.

Diumenge XIV Mitja Marató de Mataró. Una prova plenament consolidada, amb una participació de gairebé 2.000 atletes, i que va tancar la inscripció per Internet ja fa uns dies. Molt d’ambient i victòria indiscutible dels atletes kenyans van copar els quatre primers llocs de la classificació amb rècord de la prova inclosa. Podeu veure la cursa en aquesta web.
Sense oblidar els quasi mil nens i nenes que van participar en la prova infantil. Una prova sense classificació i en la que guanyen tots i totes. A la tarda, entre acte i acte, final four catalana. El Platges Mataró poc va poder fer amb l’Olesa que repetia títol. Difícilment es pot guanyar un partit de bàsquet amb una anotació de cinquanta tres punts i fent dos triples de vint-i-dos intents.
Aquest matí, a can Xalant, torneigs Ferran Ferrer i Josep Gomà de futbol base. Equips masculins i femenins compartint un esport fins fa pocs anys reservat als nois.

1 comentari:

Sònia ha dit...

Perfecta organització, a tots els "atletes" ens encanta venir a córrer per aquesta super mitja!
Felicitats!