header-photo

Setmanari



Els dies van agafant de mica en mica aquell ambient tan especial del Nadal, però la feina empeny i les agendes segueixen plenes a vessar. Després del cap de setmana llarg del “pont” de la Constitució cal recuperar el dia de festa i acumular més feina en menys dies.


Dimarts Comitè Executiu de la Federació de Municipis de Catalunya. Un grapat d’alcaldes repassant la feina de la FMC i marcant criteris pel bon govern del municipalisme català. A la tarda acte de commemoració de la Constitució. Magistral conferència d’en Roca Junyent, idees clares i retòrica de primera categoria.


Dimecres matí dedicat a parlar d’urbanisme amb clau supramunicipal i amb els ajuntaments de l’entorn de Mataró. Tarda dedicada al Consorci de Residus Sòlids del Maresme. Visita d’obres, Comissió Permanent, Comissió de Comptes i Junta General. La bona notícia de la incorporació de Dosrius al Consorci.


Dijous, Cercle de comparació intermunicipal de neteja i residus de la Diputació de Barcelona. Una molt interessant iniciativa que permet posar pràctiques en comú, establir indicadors i marcar objectius de millora. Dinar de treball, dels que d’aquí a un temps poden donar molts bons resultats.


Divendres, reunió per avançar en la constitució del Govern Territorial de Salut. Sembla que volen donar l’impuls decisiu i constituir el govern en pocs mesos. Al migdia visita a la promoció de pisos de lloguer al Pla d’en Boet. Noranta quatre pisos que aviat estaran a disposició de joves. Casament i concert a Santa Maria. Magnífica l’Escolania de Montserrat.


Dissabte de molt de fred. El que feia a Sant Pere de Casserres a l’acte de celebració del 10è aniversari del Consorci Alba-Ter. Interessants parlaments sobre la gestió del riu i lectura de la Declaració del Ter. Migdia a Llavaneres al dinar de Santa Llúcia patrona de l’ONCE. Tarda amb passeig per la Fira de Nadal a la plaça de Santa Anna i acte a can Palauet per celebrar el Dia de l’Agent Comercial. Oportunitat per explicar el present i el futur del comerç de Mataró. Encara temps per assistir al sopar anual d’Haribala amb una orella pendent del Nou Camp.


Diumenge pel PSC. Consell d’alcaldes i escola de la JSC de Mataró. La tarda queda per acabar d’enllestir la proposta d’actuacions pels vint-i-un milions que ens han tocat del Fons d’Inversions del govern d’Espanya. I la setmana que comença s’anuncia d’infart!.