header-photo

Sumant, som més



I avui ho hem tornat a demostrar. Signatura, a Calella, del Pacte Territorial pel Desenvolupament i l’Ocupació del Maresme. Un pacte unitari que suma el pacte de Mataró i el pacte del Maresme. Els trenta ajuntaments de la comarca treballant junts. Ha calgut treballar, i de valent, per aconseguir-ho, però l’esforç tenaç dels responsables polítics i socials ho han aconseguit. Felicitats Alícia i Bernat.

I és que com escrivia l’altre dia un periodista de Mataró, alguna cosa està passant al Maresme. Un seguit de bones notícies que neixen de la voluntat de sumar, de treballar plegats en projectes importants per la comarca: TDT, TCM Mataró-Maresme, les escoles universitàries, la política de mobilitat, la defensa del litoral. Poc a poc, i en les línees apuntades en el Pla Estratègic del Maresme, anem sumant voluntats i tirant endavant projectes unitaris i importants.

I Mataró vol liderar aquests projectes. Amb voluntat d’exercir de capital de la comarca, amb responsabilitat i generositat, convençuts que sumant som més.