header-photo

Setmana curta


Curta i intensa. Curta perquè una indisposició intestinal m’obliga a guardar llit durant el cap de setmana i perdre’m algunes de les moltes coses que passen en aquesta ciutat. Intensa perquè cada dia han passat coses importants, algunes evidents i d’altres d’aquelles que, al cap d’un temps, prenen visibilitat.

Bona part del dilluns del matí per treballar amb els òrgans de govern i gestió del canal públic de la televisió comarcal. L’organigrama complert, els concursos fets i la tele en marxa. Un projecte important pel Maresme. La resta del dia cal dedicar-lo a anar a Madrid a la reunió del plenari de la Comissió Nacional d’Administracions locals. De nou la subsidiarietat.

El dimarts és un dia que comença amb el simulacre d’accident de mercaderies perilloses. Cal constituir i presidir el comitè de gestió de la crisi i controlar que tots els mecanismes d’actuació estan activats i treballant. Un exercici important per garantir la nostra seguretat. Inauguració a mig matí de les noves instal·lacions lúdiques per a la gent gran al parc de Cerdanyola. Tantes ganes de fer coses!. Doble sessió amb mitjans, primer amb una televisió coreana que vol saber el que des del món local s’està fent a casa nostra en temes mediambientals. A primera hora de la nit tertúlia a Ràdio Estel.

Matí del dimecres dedicat a ensenyar al president Maragall alguns dels darrers projectes de la ciutat. A mitja tarda acte en Memòria de l’Holocaust. Perquè no podem, ni volem oblidar. El dia acaba amb el Consell Rector del Consorci Sanitari del Maresme.

Dijous òrgans de govern de la Diputació de Barcelona. Comissió Informativa de Medi Ambient, Junta de Govern i Plenari. Entre altres moltes coses aprovem descatalogar una màquina del Museu de la Indústria de Terrassa i cedir-la a la Fundació Vilaseca de Mataró.

Divendres ben divers. Presència a l’acte del DENIP (Dia Escolar de la no violència i la Pau) de l’escola Vista Alegre i recepció als alumnes de Santa Anna que venen a llegir el manifest que han elaborat per aquest dia. A la tarda reunió amb un grupet de veïns i veïnes de La Llàntia per escoltar algunes demandes i visita a la Fira Medieval que han muntat amb motiu de les Festes de Sant Joan Bosco, patró del barri.

Dissabte i diumenge al llit, que dilluns si Déu vol cal estar a punt per la feina.