header-photo

Feixistes!





Anava a titular aquest post: Així, no! Però no ho faré pas. No contribuiré a confondre a la gent identificant els brètols que avui han rebentat la vaga general amb les centrals sindicals que l’han convocada. Prefereixo titllar-los del que són: feixistes!

Fan servir els mateixos arguments: els punys joseantonians. I pistoles perquè de moment no en tenen. Són hereus dels nazis, dels feixistes i dels falangistes. Davant els drets de les persones, la coacció i la violència. Avui era un dia de drets. Del dret dels treballadors a fer vaga i del dret dels treballadors a treballar. I així hagués estat sense la presència d’aquests feixistes que disfressats de treballadors han obligat a la gent a tancar, a deixar de treballar amb mètodes violents. I com que no volen testimonis de les seves malifetes també s'han girat contra els mitjans de comunicació.

Demà caldrà netejar, reparar, substituir tot el que aquests feixistes han embrutat, trencat, arrasat i robat. Demà caldrà desviar diners dels exhausts pressupostos municipals per pagar la broma d’aquests descerebrats. I dic descerebrats suposant que alguna vegada van tenir cervell, cosa que dubto de manera important.

No valen excuses, ni justificacions. Han rebentat la vaga, s’han aprofitat, com fan sempre que poden, del treball de milers i milers de delegats sindicals. Tant s’hi val que sigui una Festa Major, un triomf del Barça o una vaga. Sempre hi són, com paparres xucla sangs per aprofitar-se del treball dels altres sense fotre brot. Que no vinguin amb excuses de mal pagador, ni facin referència a la llibertat. Al mateix temps milers de ciutadans s'han manifestat pacíficament i sense cap problema.

Han destrossat el bé comú, el de tots i totes, el que paguem amb els nostres impostos i ens ha costat molts sacrificis aconseguir. I com sempre han fet el caldo gros a l'extrema dreta i a la dreta extrema. Demà els de sempre tornaran a cridar contra els sindicats, segurament enyorant el seu sindicat, el vertical. Demà sortirà l'il·luminada de torn per qüestionar el paper dels representants sindicals i proposar la seva eliminació. I alguns es fregaran les mans esperant la seva oportunitat pensant que ja no necessiten "escuadras marciales", que ara tenen una legió de perro-flautes que els hi fan la feina i de gratis. O no era de gratis?

8 comentaris:

Joaquim Braulio Mayals ha dit...

Per qué no s'els deté?. Crec que tenim el dret de saber qui són i qui els recolça o els manté. De fet fa temps que pul-lulen al voltant de qualsevol esdeveniment com a bultors, i el més fotut es que no tenen mesura si no els frenem poden ser el braç executor del Partido Popular en qüestions xenofoves.
Salut

Joan Antoni ha dit...

Avui s'han deguta més de cinquanta. Aquest matí a Mataró han estat detinguts sis. Ara dependrà del que decideixi el jutge.

Joaquim Braulio Mayals ha dit...

Aquesta és l'altre part de la pel-licula. Bona nit i prent-ho amb calma, tenint en compte l'indignació que provoca.
Salut

Carlos ha dit...

No es por cargar gratuitamente contra los sindicatos, pero yo ayer a los responsables sindicales no les escuché hablar de respetar el derecho a trabajar. Curiosamente hablaron de excesos policiales!!!!
Ayer paseaba por Mataró y veía miedo en la cara de los comerciantes que habían ido a trabajar pero mantenían su persiana cerrada por si acaso.
Esta mañana la ciudad llena de pintadas. ¿Van a pagar los sindicatos la limpieza de todo eso?

Unknown ha dit...

Sí, avui era un dia de drets. Del dret dels treballadors a fer vaga i del dret dels treballadors a treballar. I demà, també serà dia del dret dels treballadors a treballar, i demà passat i l'altre... i els 365 dies de l'any. I així seria si no fos per aquests feixistes que disfressats d'empresaris, economistes i especuladors han obligat la gent a marxar, a deixar de treballar amb mètodes tramposos (i, perquè no? violents). I com que no volen testimonis de les seves malifetes també s'han proposat controlar els mitjans de comunicació.

Algun dia caldrà netejar, reparar, substituir tot el que aquests feixistes han embrutat, trencat, arrasat i robat. Algun dia caldrà desviar encara més diners dels exhausts pressupostos familiars i públics per pagar la broma d’aquests descerebrats. I dic descerebrats suposant que alguna vegada van tenir cervell, cosa que dubto de manera important.

No hi valen excuses, ni justificacions.

S’han aprofitat, com fan sempre que poden, del treball de milers i milers de proletaris assalariats.

Sempre hi són, com paparres xucla sangs per aprofitar-se del treball dels altres sense fotre brot. Que no vinguin amb excuses de mal pagador, ni facin referència a la llibertat (també la d'expressió, que tant reclamen arreu, però sobretot la llibertat d'enriquir-se a costa de no importa qui ni què).

Han destrossat el bé comú, el de tots i totes, el que paguem amb els nostres impostos i ens ha costat molts sacrificis aconseguir.

Drago ha dit...

A més de res agredit fisicament pels mossos el dia de la vaga, voste m'ha d'agredir moralment acusant-me de nazi, feixista i falangista. Moltes gracies senyor alcalde. Molt agraït, com mola la democràcia.

CNT PINEDA DE MAR ha dit...

El que diu el s.r Alcalde de Mataró en aquet blog es difamatori contra els treballadors i les treballadores que van anar a la Vaga General el 29S.
I lo que podría fer es retirar-lo i demanar disculpes.

Comunicat:
http://pinedademar.cnt-ait.es

JosCan ha dit...

Viva la libertad de expresión
El sr. Alcalde es libre de expresar lo que siente por los trabajadores y familias que han secundado la huega del 29s... Otra cosa es si lo hace un trabajador/a en suna situación precario y desahuciados... recahería sobre el una Querella y si está mal ahora aún lo estaría peor.... Injusta democracia.....
Mi solidaridad a los denenidos y documentados que no se mencíonan actuando o simplemente tomando el sol en las cercanias y me repulsa a los lame culos.