header-photo

Persones i polítics


Avui, quan l’Alícia Romero m’ha comunicat la seva decisió de deixar la política municipal a finals d’aquest mandat, he pensat el que vaig escriure ara fa més de quatre anys en plegar un altre regidor de l’Ajuntament. Que els polítics, de la mateixa manera que un dia decidim entrar en política, també tenim dret a decidir el dia que ens volem anar. I això és el que avui ha fet l’Alícia, comunicar-nos que, per raons personals i que tenen molt a veure amb la voluntat de reorientar la seva vida personal i professional, no anirà a les llistes del PSC a les properes eleccions del mes de maig.

Hauran estat doncs dotze anys a primera línea de la política municipal de Mataró: regidora de presidència, d’esports, de joventut i dona, presidenta de l’IMPEM i la persona en la que vaig confiar el tram final del projecte Tecnocampus. Han estat dotze anys molt fructífers en els que s’han tirat endavant projectes de l’envergadura de la reforma del mercat de la plaça de Cuba, la nau Mingell i el mateix Tecnocampus. Cal doncs agrair-li la feina feta, els anys dedicats a treballar per la ciutat. I cal remarcar que en política no només es plega quan es vol sinò també quan es pot. I l’Alícia pot fer-ho. Persones i polítics, i en aquest ordre!

Plegar de la política en primera línia sense renunciar a treballar, com ha explicitat, pel projecte socialista de Mataró i per la candidatura del PSC per les properes municipals. Gràcies per la feina feta, per la que queda de fer durant aquest mandat i molta sort.