header-photo

Temps de castells: en Carles!



Foto JK casado

Aquesta tarda, a l’assemblea dels Capgrossos de Mataró i amb una sala d’actes plena a vessar, en Carles Guanyabens s’ha acomiadat com a president de la colla. Han estat sis anys al capdavant de la colla maresmenca. Sis anys importants, quasi decisius que van tenir el colofó amb l’assoliment de la torre de nou amb folre i manilles descarregada la diada de Tots Sants a Vilafranca del Penedès. Sis anys decisius doncs calia consolidar una colla amb una trajectòria meteòrica i massa acostumada a assolir els objectius d’una manera que semblava automàtica. Calia aprendre a patir, calia no fer cap pas enrere. Però sobretot calia tenir la paciència necessària per avançar de forma sòlida i sense posar en perill tot el treball fet fins aleshores.
I en tot això la figura d’en Carles Guanyabens ha estat imprescindible. President en els dificilíssims moments de la mort de la Mariona, en el procés de consecució del local, dirigint la colla cap a la gamma extra. Dialogant, contemporitzador, obert, amable, educat i amb un alt sentit institucional. Aquesta tarda he tornat a manllevar les paraules de l’Albert Carrillo: "les grans colles no són, només, les que fan grans castells i Capgrossos ens heu demostrat que sou una gran, una immensa colla castellera". Efectivament som una gran colla i fem grans castells.
I ho som perquè tenim grans castellers. En Carles és un gran casteller i ha estat un gran president. L’agraïment personal com a company i l’agraïment, com alcalde, en nom de la ciutat. I sort per en Jordi Fornells, el nou president dels Capgrossos de Mataró.

2 comentaris:

Margarita ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Margarita ha dit...

Gran casteller, gran president i meravellosa personal. Ha estat un plaer treballar amb ell per la colla. Amunt Capgrossos!
Margarita