header-photo

Setmana complerta

Foto Quico Melero

Si titulava la setmana passada com de cinc dies, aquesta necessito tots els dies per explicar la feina feta.

Dilluns, a primera hora Junta de Govern. Entre altres temes, aprovem el projecte d’un nou equipament al carrer Tres Roques de Cerdanyola i la reurbanització dels carrers de la Beata Maria, Sant Simó, Baixada d’en Feliu de la Penya i la plaça del Fossar Xic. A la tarda viatge a Madrid. Entrevista amb el Secretari d’Estat del Ministeri de Foment per parlar de la N-II.

Dimarts, visita al centre de telegestió de l’enllumenat públic de Mataró. Al vespre assemblea del PSC per aprovar la llista a les eleccions municipals. Una llista per governar.

Dimecres matí, aprofito per llegir alguns documents, atendre entrevistes pendents. Tarda per treballar a casa, preparar alguns escrits i resoldre alguns assumptes particulars (als alcaldes també els hi caduca el carnet de conduir).

Dijous intens. De bon matí, xerrada als alumnes dels IES Puig i Cadafalch i Thos i Codina. Són escoles verdes i fan una sessió de treball amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua. Un moment per saludar al rector de la UPC que visita la nostra escola universitària. Visita a l’aparcament i la reurbanització del carrer Terrassa. Tarda de passeig. Primer per Rocafonda, amb visita a les obres que s’han iniciat a l’avinguda del Perú. Llarga xerrada amb veïns i veïnes del barri. Després per La Llàntia, just abans d’un cafè amb els veïns. Una cinquantena de persones que omplen la sala de gom a gom. Temps per parlar del barri i de Mataró.

Divendres, roda de premsa de balanç del mandat. Alt nivell de compliment dels acords del govern, autocrítica pels errors i un munt de projectes en marxa. Nit de la Solidaritat. Acte al Monumental i sopar a La Peixateria.

Dissabte matí, casaments. Fa gràcia casar a antics alumnes. Tarda d’handbol i música. Handbol femení al Poliesportiu Teresa Maria Roca. Perdem amb La Roca. Música a Santa Maria. Concert per recollir fons per les obres de restauració de la basílica. Cor Infantil i Cor de Noies de l’Orfeó Català. Magnífic.

Diumenge ben divers. Més handbol femení. Tornem a perdre. Visita ràpida al concert de can Zam. Invitació d’en Justo Molinero al 25è aniversari de Ràdio TeleTaxi. Un concert que produeix Triple Onda, una empresa mataronina. Al migdia festival de fandangos a la Hermandad Rocíera. Homenatge a companys que ja no hi són. Dinar de germanor i llarga sobretaula.

Per acabar la setmana l’agradable sorpresa d’un correu electrònic de la María José. Una antiga alumna del Camí del Mig que m’ha localitzat per la meva web. Gràcies María José i molta sort.