header-photo

Prenent decisions





Decisions que s’han pres aquest dies en els llocs on toca i que avui hem anunciat en roda de premsa conjunta amb en Jaume Puig, director de Televisió de Mataró. Decisions importants que tenen a veure amb la viabilitat de la televisió entesa com a servei públic a la nostra comarca.

El projecte de fusió dels dos canals locals de televisió, Maresme Digital TV i Televisió de Mataró, té com a finalitat principal garantir aquesta viabilitat econòmica i comunicativa. Un projecte que arriba en un moment en el que per raons econòmiques òbvies les dificultats per garantir la pervivència dels dos canals era especialment complexa i difícil

En aquest projecte, del que naixerà una nova televisió, suma el millor de les teles actuals i té com a compromís la pluralitat i la llibertat informativa, tal com ha vingut essent en els canals fundacionals. S’aporta una llarga trajectòria, unes audiències consolidades, cares conegudes i capacitat informativa i tècnica clarament contrastades. I es garanteix la viabilitat econòmica amb l’aportació dels ajuntaments consorciats i les respectives carteres, especialment per part de TVMataró, de publicitat.

Un projecte nou, que arriba en el moment en el que és possible, amb la clara voluntat de ser útils als ciutadans i ciutadanes del Maresme.