header-photo

Fred i calor


Sobre energia ja he escrit altres vegades. Estic convençut que en aquest camps es produiran canvis molt importants i ràpids que provocaran un nou paradigma energètic. Avui, per aquelles coses que passen, he assistit a dos actes relacionats amb l’energia.

El primer ha estat la presentació del gestor energètic ENVI a la nau Mingell. Un producte interessant presentat per l'empresa Cliensol sorgida de la incubadora del Tecnocampus i que pot ser molt útil per la pressa de consciència del consum energètic domèstic i per desenvolupar estratègies d’estalvi a les llars.

El segon la visita a les instal·lacions, encara en obres del Tub Verd, amb motiu de la posta en marxa del sistema de subministrament de fred-calor. Des de fa uns dies els edificis acabats d’estrenar del Tecnocampus ja es refrigeren amb aquest sistema de distribució energètic que fa de les nostra ciutat una autèntica pionera dels District Heating a Catalunya i Espanya. Estem fent història i obrint camí en un model energètic per les nostres ciutats i el nostre país. Temps al temps.