header-photo

A tota velocitat

http://joanantonibaron.blogspot.com/2010/05/reescrivint-el-palimpsest.html


Així és com he viscut aquesta setmana: a tota velocitat i amb coses importants cada dia.

Visita dilluns al matí de l’edifici de serveis de la baixada de les Espenyes. El palimpsest que es reescriu. A la tarda vol cap a Brussel·les, amb una cinquantena d’alcaldes i regidors de la província, per signar el Pacte d’alcaldes i alcaldesses per l’energia.

Dimarts tot el dia al Parlament Europeu. Un acte important en el que es demostra la importància del món local en un tema que fins ara semblava reservat a les polítiques estatals.

Dimecres de tornada a casa per arribar just a temps de cloure la jornada sobre rehabilitació d’habitatges. La tarda per dues inauguracions. La primera la de l’exposició del Gimm a la biblioteca Pompeu Fabra i la segona el nou hotel de la cadena Ibis al Rengle. Un nou hotel, de més de cent habitacions a tocar del Tecnocampus.

Dijous, a Santa Coloma de Gramenet, assemblea de la Xarxa de ciutats i pobles per la sostenibilitat. Repàs de la feina feta, presentació de la nova web, un bon debat entre Lluís Real i José Allende i aprovació de la Declaració de Santa Coloma. A la tarda un llarg Ple de sis hores i amb temes polítics d’importància i ens arriben bones notícies judicials.

Divendres visita al taller on s’està restaurant el tramvia número 3. Una certa emoció en tornar a pujar, més de quaranta anys després, a la vella Tereseta que aviat tornarà al seu lloc de la plaça de Granollers. La tarda se’n va de casament en casament. Som a la primavera i les parelles fan cua per casar-se a l’Ajuntament.

Dissabte, entre casament i casament, visita a la Fira del Dibuix i la Pintura a la Riera i a la Fira de Sant Ponç a la plaça de l’Ajuntament. A la tarda inauguració del 43è Concurs de roses de Calella.


I per acabar el diumenge, i abans del tradicional concert del Dia d’Europa, a tota velocitat veient la Fórmula 1 al circuït de Catalunya.